Copyright 2021 - Custom text here

STYPENDIA POMOSTOWE XIX EDYCJA

Osoby rekomendowane do otrzymania Stypendium Pomostowego:

1. Krystian Cyga

2. Zuzanna Drabowicz

Wyżej wymienione osoby wypełniają WNIOSEK ONLINE. Po zakończeniu wypełniania wniosku (ZAPISZ i ZŁÓŻ WNIOSEK), kandydat drukuje z systemu wniosek i listę załączników, podpisuje wniosek i do 14 września włącznie składa w biurze Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego.

WAŻNE ! Na końcu wniosku znajduje się wykaz załączników. Proszę sprawdzić czy wykaz ten zgadza się z dokumentami złożonymi w siedzibie Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego. Jeżeli któregoś dokumentu brakuje, należy dołączyć go do wydrukowanego WNIOSKU ONLINE.

Najczęściej zadawane pytaniaRegulamin

WNIOSEK ONLINEInstrukcja krok po kroku

Dokumenty (wniosek online z załącznikami) złożone w biurze Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego zostaną wysłane do Fundacji Edukacyjnej Przedsiębiorczości w Łodzi 17 września. O kolejnych krokach w celu zawarcia umowy stypendialnej będą państwo informowani przez Fundację Edukacyjną Przedsiębiorczości telefonicznie lub meilowo.

Zaznacza się, że otrzymanie rekomendacji nie jest jednoznaczne z otrzymaniem stypendium. Wnioski osób rekomendowanych będą wysłane do Fundacji Edukacyjnej Przedsiębiorczości w Łodzi, gdzie zapadnie ostateczna decyzja.

W razie pytań można kontaktować się bezpośrednio z:

Fundacją Edukacyjną Przedsiębiorczości – Odnośnik do kontaktu TUTAJ

Fundacją na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego – tel. (43) 843 79 32