Copyright 2021 - Custom text here

WAŻNY KOMUNIKAT

W związku ze zwiększoną liczbą zachorowań na grypę i zagrożeniem epidemią koronawirusa, Zarząd Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego zachęca do kontaktu za pośrednictwem kanałów zdalnych: telefonu, poczty, mediów elektronicznych.

Powyższe działania spowodowane są troską o zdrowie i bezpieczeństwo naszych beneficjentów oraz pracowników. W celu uzyskania dodatkowych informacji, tudzież wypożyczenia lub oddania sprzętu rehabilitacyjnego należy kontaktować się bezpośrednio z pracownikiem biura.

Dane kontaktowe:

Dawid Mucha

tel. (43) 843 79 32

w godzinach 7:30 - 15:30

Faktury i inne dokumenty, których adresatem jest Fundacja, należy wrzucać do skrzynki na korespondencję przy wejściu głównym do Starostwa Powiatowego w Wieluniu, zapakowane w kopertę zaadresowaną do Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego, najlepiej po uprzednim konktakcie telefonicznym z biurem Fundacji.

W celu wypożyczenia sprzętu rehabilitacyjnego należy wypełnić wszystkie poniższe dokumenty:

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY (Podpisuje Pełnomocnik)

OŚWIADCZENIE (podpisuje Korzystający i Pełnomocnik)

DANE UCZESTNIKA PROJEKTU (podpisuje Pełnomocnik)

WNIOSEK O UŻYCZENIE SPRZĘTU (podpisuje Pełnomocnik)

PEŁNOMOCNICTWO (podpisuje Korzystający)

ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE (wystawia lekarz rodzinny lub specjalista)

W razie pytań zachęcam do kontaktu telefonicznego pod wyżej wskazanym numerem.