Copyright 2019 - Custom text here

STYPENDIA POMOSTOWE

Lista osób rekomendowanych do otrzymania Stypendium Pomostowego:

1. Julia Grabowska

2. Zuzanna Uzdrzychowska

3. Marta Świątek

4. Karolina Włodarczyk

5. Natalia Bukowiec

6. Kinga Łudczak

Wyżej wymienione osoby wypełniają WNIOSEK ONLINE. Po zakończeniu wypełniania wniosku (ZAPISZ i ZŁÓŻ WNIOSEK), kandydat drukuje z systemu wniosek i listę załączników, podpisuje wniosek i do 14 sierpnia składa w biurze Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego.

Do wniosku należy dołączyć zaświadczenie o przyjęciu na studia (może być decyzja otrzymana drogą elektroniczną). Jeżeli jeszcze takiego zaświadczenia do 14 sierpnia nie będzie, należy je dosłać do Fundacji Edukacyjnej Przedsiębiorczości w Łodzi do 15 września.

Najczęściej zadawane pytania Regulamin

– WNIOSEK ONLINE krok po krokuWNIOSEK ONLINE

Dokumenty (wniosek online z załącznikami) złożone w biurze Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego zostaną wysłane do Fundacji Edukacyjnej Przedsiębiorczości w Łodzi 14 sierpnia. O kolejnych krokach w celu zawarcia umowy stypendialnej będą państwo informowani przez Fundację Edukacyjną Przedsiębiorczości telefonicznie lub meilowo.

Zaznacza się, że otrzymanie rekomendacji nie jest jednoznaczne z otrzymaniem stypendium. Wnioski osób rekomendowanych będą wysłane do Fundacji Edukacyjnej Przedsiębiorczości w Łodzi, gdzie zapadnie ostateczna decyzja.

Od 22 lipca do 2 sierpnia biuro Fundacji na Rzecz Rozwoju Powiatu Wieluńskiego będzie nieczynne z powodu urlopu. Dokumenty będzie można zostawiać w pokoju numer 103.

WSZYSTKIE POTRZEBNE INFORMACJE ZNAJDUJĄ SIĘ RÓWNIEŻ NA STRONIE STYPENDIA POMOSTOWE.